Att vänta in helgen
Post & images via
MouMou

Att vänta in helgen

This is about HETKET, JA, FIILIKSET, Mina, outfits, 2017, Personal.

Shit, jag är stolt över mig själv idag. Känner att jag har tacklat en massa trassel. Efter en nästan sömnlös natt, tänkte jag att jag inte hade ork med alla ärenden jag hade idag. Kanske någon annan som känner igen sig? Känner att mörkret och regnet tar det bästa av mig just nu. Men jag bet ihop och nu är…

malenami-0993

malenami-0993

Shit, jag är stolt över mig själv idag. Känner att jag har tacklat en massa trassel. Efter en nästan sömnlös natt, tänkte jag att jag inte hade ork med alla ärenden jag hade idag. Kanske någon annan som känner igen sig? Känner att mörkret och regnet tar det bästa av mig just nu. Men jag bet ihop och nu är allt gjort och har till och med hunnit träna… Helloooo lyckohormoner! Och skicka iväg alla resekvitton till bokföraren! Det ni! Vilken härlig och lätt känsla! Nu känner jag att jag vill börja sikta in på helgen.

Jag skall ladda kameran och fotografera massor i helg. Och göra god mat med grabbarna. Vara ute. Men än har vi torsdagen kvar innan helgen är här. …Men en vardag till, det klarar vi nog!:)

malenami-1023malenami-1041malenami-1042

Tröja PURA, jeans Rag&Bone, skor UGG, smycke Efva Attling (”Breathe”).

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre