Back 2 basic
Post & images via
NellieBerntsson.se

Back 2 basic

This is about Personal, Uncategorized.

Alltså jag blir seriöst på dåligt humör när snön nu kommer till Skåne. Arg, sur , tycker att allt är jobbigt och ja allt är ju jobbigt. Äckligt, slaskigt , gå försiktigt , blött och bara allmänt äckligt för andre gången. Sjukt jobbigt. Låter som en bitter människa but NO. Men bara erkänn att det är sjukt jobbigt haha. Har…

Alltså jag blir seriöst på dåligt humör när snön nu kommer till Skåne. Arg, sur , tycker att allt är jobbigt och ja allt är ju jobbigt. Äckligt, slaskigt , gå försiktigt , blött och bara allmänt äckligt för andre gången. Sjukt jobbigt. Låter som en bitter människa but NO. Men bara erkänn att det är sjukt jobbigt haha.

Har ridit mina stjärnor. Hilda var jätte jobbig. Det blåser ju som fasen, och åker ner snö på taket så för minsta lilla ljud fick jag börja om med henne. Fick räkna till tio typ 755 gånger. Sen gav jag upp och sa att jag får hoppas på att vi är vänner imorgon istället. Hon svara dock inte på det 😉 .

Men hon var svettig iallafall så jobba fick hon. Mackan var dock så fin. Märks att behandlingen tagit på honom då han kändes som en ny häst. Busade en massa och var sjukt pigg. Rörde sig helt fantastiskt med, så det var kul. Han blir bara finare och finare för varje dag . Så sjukt kul att se..


Nu är jag däremot hemma och ska äta. Efter det ska jag klippa en video som kommer ut imorgon. Har också filmat nästan hela dagen idag. Plats stallet såklart . Typ där min halva dag har bestått av ;).

Ska lägga mig tidigt idag och inte kolla på skam som igår. Är sjukt tråkig och på dåligt humör idag- inte likt nells. Så behöver sömn. Imorgon är det träningar. Ska allt rappa upp ungarna där imorgon. Skämt & sido…), men ska bli kul att få lära ut och jobba med dom. Sätta dom i mitt ”system” och tänk.  Jag har ju trots allt tidigt gått upp på storhäst och verkligen jobbat en lång resa med Hilda.

blogstats trackingpixel

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre