Design the life you love
Post & images via
N E V N A R I E N

Design the life you love

This is about Fotografi, /, Stilleben, Photography.

    Kalender, planners och pennor från joandjody.com. Klocka från Asos (gammal). Skål och ljuslykta från Indiska.     Jo men jag tipsade ju om Jo&Judy i min veckosummering. Och sen kände jag att prylarna är för fina för att bara fota med mobilen, så jag var såklart tvungen att göra något lite mer avancerat och stylat också 😉 Det…

 
 
Kalender, planners och pennor från joandjody.com. Klocka från Asos (gammal). Skål och ljuslykta från Indiska.
 
 

Jo men jag tipsade ju om Jo&Judy i min veckosummering. Och sen kände jag att prylarna är för fina för att bara fota med mobilen, så jag var såklart tvungen att göra något lite mer avancerat och stylat också 😉 Det blev fint tycker jag! Jag har blivit så förtjust i lite svalare bilder nu på senaste tiden. Vill gärna ha krispiga och kalla toner, som förstärker vintern, men också gör våren och sommaren lite rosig. Min förra redigeringstrend var att göra alla bilder väldigt varma, med gula högdagrar. När man redigerat så varje dag i typ två år så tröttnar man.. haha. Så nu välkomnar jag det kyliga!

 
Har ni några tips på andra lite mer stylish prylar? Gärna utländska butiker (eller småföretag från Sverige)?
Vill göra meeeer stilleben med vackra ting! 😀
Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre