Post & images via
Glambeauty

Een kijkje in mijn leven #70

This is about BEAUTY, Personal.

Tijd om jullie weer te laten zien wat ik de afgelopen weken heb gedaan. Ik was druk op het werk, begon intensief te bootcampen twee keer per week en deed heel veel leuke dingen. Kijk mee! Het voordeel van in de stad werken, is dat ik heel vaak in de pauze even het centrum in […] Het bericht Een kijkje…

Tijd om jullie weer te laten zien wat ik de afgelopen weken heb gedaan. Ik was druk op het werk, begon intensief te bootcampen twee keer per week en deed heel veel leuke dingen. Kijk mee! Het voordeel van in de stad werken, is dat ik heel vaak in de pauze even het centrum in […]

Het bericht Een kijkje in mijn leven #70 verscheen eerst op Glambeauty.

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre