Post & images via
KRISTINE

en stykk stressa kristine

This is about Other.

Hei dere! Da var jeg landet i hotellsenga etter en laaaang mandag. Jeg har vært skikkelig sliten i dag, blandet med at jeg er en smule nervøs for morgendagen. Folkene jeg er her med kjenner jeg godt fra før av, men jeg vet ikke, jeg setter alltid høye krav til meg selv så jeg klarer liksom ikke å pu…

Hei dere! Da var jeg landet i hotellsenga etter en laaaang mandag. Jeg har vært skikkelig sliten i dag, blandet med at jeg er en smule nervøs for morgendagen. Folkene jeg er her med kjenner jeg godt fra før av, men jeg vet ikke, jeg setter alltid høye krav til meg selv så jeg klarer liksom ikke å pu…

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre