EN VIDEO FRA BYENS BEDSTE BRUNCH OG ET LILLE ‘BEHIND THE SCENES’
Post & images via
STONE MUSE by Michelle Nielsen

EN VIDEO FRA BYENS BEDSTE BRUNCH OG ET LILLE ‘BEHIND THE SCENES’

This is about fashion, Gospel, Brunch, Memphis, Roadhouse, video.

Som en del af mit nytårsforsæt, så ville jeg jo gerne blive bedre til at hive kameraet frem og tage flere billeder med det, men, jeg vil faktisk også gerne blive bedre til at filme videoer. Videoer kan nemlig bare et eller andet som billeder ikke kan, am I right? Her til aften, har jeg samlet nogle af […]   Copyright ©  STONE…

Som en del af mit nytårsforsæt, så ville jeg jo gerne blive bedre til at hive kameraet frem og tage flere billeder med det, men, jeg vil faktisk også gerne blive bedre til at filme videoer. Videoer kan nemlig bare et eller andet som billeder ikke kan, am I right? Her til aften, har jeg samlet nogle af […]  

Copyright ©  STONE MUSE by Michelle Nielsen

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre