Farvel til hormonel prævention – del I – p-piller og p-pille stop
Post & images via
Madbanditten

Farvel til hormonel prævention – del I – p-piller og p-pille stop

This is about Food, &, Drink, Hormoner, Migmigmig!.

Første del i denne hormonelle føljeton handler om p-pille stop. Jeg har taget p-piller eller brugt anden form for hormonel prævention (Mirena, hormonspiral) siden jeg var 19 eller deromkring. Kun afbrudt af korte pauser som bl.a. da min daværende kæreste og jeg gik fra hinanden og så selvfølgelig da jeg gerne ville være gravid. I Læs mere Indlægget Farvel til…

Farvel til hormonel prævention - p-pille stop, udebleven menstruation og infertilitet. Min historie del 1

Første del i denne hormonelle føljeton handler om p-pille stop. Jeg har taget p-piller eller brugt anden form for hormonel prævention (Mirena, hormonspiral) siden jeg var 19 eller deromkring. Kun afbrudt af korte pauser som bl.a. da min daværende kæreste og jeg gik fra hinanden og så selvfølgelig da jeg gerne ville være gravid. I

Indlægget Farvel til hormonel prævention – del I – p-piller og p-pille stop blev vist første gang den Madbanditten – nemme og sunde opskrifter – sukkerfri, glutenfri og LCHF.

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre