Post & images via
KRISTINE

for the heavy souls

This is about Other.

Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Arlanda flyplass med Coldplay på ørene mens Stockholm passerer vinduet mitt. Jeg gleder meg til å komme hjem. Jeg gleder meg til å våkne og spise frokost i morgen. Jeg gleder meg til møtet jeg har på fredag. Jeg gleder meg til å drikke rødvin på lørdag. (Ja! …

Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Arlanda flyplass med Coldplay på ørene mens Stockholm passerer vinduet mitt. Jeg gleder meg til å komme hjem. Jeg gleder meg til å våkne og spise frokost i morgen. Jeg gleder meg til møtet jeg har på fredag. Jeg gleder meg til å drikke rødvin på lørdag. (Ja! …

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre