Gråt i gråt
Post & images via
Emili

Gråt i gråt

This is about Everydaylife, family.

Gråt i gråt. Sidder i min stue, det sner udenfor (!), og selvom jeg har tændt samtlige lys, elektriske som levende, vi har her i hjemmet, er her bare stadig mørkt og gråt. Jeg mindes ikke at have haft det sådan her før. Sådan oprigtig januar-blues. Forstår pludselig hvorfor folk snakker om begrebet vinter-depression. Uden at jeg på nogen måde…

img_5870

Gråt i gråt.

Sidder i min stue, det sner udenfor (!), og selvom jeg har tændt samtlige lys, elektriske som levende, vi har her i hjemmet, er her bare stadig mørkt og gråt.

Jeg mindes ikke at have haft det sådan her før. Sådan oprigtig januar-blues. Forstår pludselig hvorfor folk snakker om begrebet vinter-depression. Uden at jeg på nogen måde er nær at være depressiv, selvfølgelig.

Højest lidt trykket. Og så har jeg bare utrolig svært ved at komme op i omdrejninger. Det hjælper bestemt ikke på det, at jeg arbejder alene fra hjemmet. Det som jeg ellers synes har fungeret så utrolig godt det sidste års tid, lader til at spænde en smule ben for mig i øjeblikket.

Jeg gør mig også alt for mange tanker pt. Hvad vil jeg? Hvor er jeg på vej hen?
Og som jeg også har været inde på før, vil jeg sgu gerne noget andet end “bare” denne blog.

Må man gerne sige det, selvom det set fra oven (ja og fra et økonomisk perspektiv også, hvis man da må sige det) går rigtig godt?

Er jeg utaknemmelig?

Jeg ved jo, at bloggen for søren da ér noget jeg kan være virkelig stolt af. Og altså. Jeg elsker at blogge – så I slipper ikke af med mig lige foreløbig. Næ nej.

Men jeg savner noget andet og noget mere. Bliver træt af mig selv til tider. Af at skrive om mig selv, tage billeder af mig selv og skrive om “ligegyldige” nye køb and so on. Ikke hele tiden, men til tider – og især for tiden.

Og selvom jeg egentlig synes jeg har været god til at kombinere, at have en personlig blog og samtidig tjene penge på den, kan jeg bare mærke, helt nede i maven, at der skal ske noget andet..

At jeg så ikke aner hvad det “andet” er, er en anden sag.

Jeg skal ikke læse igen, det er jeg slet ikke gearet til lige nu, og jeg skal ikke ud og have mig et fuldtidsjob. Jeg vil gerne skabe mit eget – præcis som jeg har gjort med bloggen her, men mit eget, hvor jeg ikke er i fokus. Eller i hvert fald kun er i fokus, når jeg selv ønsker det. Og jeg vil beholde min frihed og min fleksibilitet, så jeg stadig kan være den mor jeg ønsker at være.

Beklager hvis det er lidt ligegyldig tom snak i jeres ører, men det er vitterligt mine tanker pt, og det hele kan vel heller ikke være lutter lagkage, eksotiske rejser, bryllup, ny bolig osv osv.

I hvert fald føles det, for mig, dejligt at komme ud med.
Og oh well, til trods for det hele, er jeg er optimistisk og holder hovedet højt. For før vi ved af det, er januar ovre og noget siger mig, at februar, omend den måned selvfølgelig også kan gå hen og tangere til det grå, bliver lidt mere letfordøjelig for mig.

Hvordan går det, der hvor I er lige nu? Behandler livet jer godt?

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre