Katrins Snapshots
Post & images via
Katrins Blogg

Katrins Snapshots

This is about Okategoriserade, Other.

Det är absolut ingen tävling om vem som är den coolaste föräldern @bingorimer… men jag måste ändå bara nämna att vi kommer att ha en del kul med den här…. Den har inte bara ett sportläge den har även ett racingläge. Behöver inte säga mer, va?! Längtar till jag ska hämta killarna vid 15 rycket! Det här mina vänner är…

Katrins Snapshots

Det är absolut ingen tävling om vem som är den coolaste föräldern @bingorimer… men jag måste ändå bara nämna att vi kommer att ha en del kul med den här…. Den har inte bara ett sportläge den har även ett racingläge. Behöver inte säga mer, va?! Längtar till jag ska hämta killarna vid 15 rycket! Det här mina vänner är ett jävla dunderåk och precis vad jag behövde i mitt liv. #skaförsökabehållalappen #minennärmanskaåkaracerbil #ford #upplandsmotor

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre