Minnesluckor
Post & images via
Foki

Minnesluckor

This is about Foki's, Life, Personal.

Käraste solstrålar, ♥ Nu är vi äntligen på hotellet. Allt gick superbra idag, ser framemot att börja och kommer igång med allting. Nu är jag så himla trött men visst hänger ni med på vad den här resan går ut på? Jag skrev om det huvudsakliga syftet på Instagram när jag var på väg hit till Thailand men visst har jag skrivit eller hintat…

Käraste solstrålar, 

Nu är vi äntligen på hotellet. Allt gick superbra idag, ser framemot att börja och kommer igång med allting. Nu är jag så himla trött men visst hänger ni med på vad den här resan går ut på? Jag skrev om det huvudsakliga syftet på Instagram när jag var på väg hit till Thailand men visst har jag skrivit eller hintat om det i bloggen också för veckor sedan? Annars ska jag ta om hela storyn här. Haha, alltså, ibland kan jag verkligen ha sådana här konstiga luckor där jag glömmer eller blandar ihop vissa saker. Upptäckte också att mitt körkort inte har gått ut som jag trodde, det var ID-kortet som jag helt överraskad fick fixa första dagen av resan. Jag hade nämligen blandat ihop kortet. Så jag var inställt i över ett halvt år nu på att jag har haft körkortet i 6 år när jag var inställt på att den har gått ut, hahahaha.

Ok, nu börjar symtomen träda fram att jag inte har sovit något inatt. Dags för mig att duscha och krypa ner i sängen. Måste vara laddad och klar i huvudet inför min livs viktigaste vecka här som kommer att vara fullt av nya kunskap och lärdom.

Visst har ni det bra? Mår ni bra? Tänker på er! 

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre