Post & images via
KRISTINE

oh happy Tuesday

This is about Other.

Jeg har blitt flinkere å komme meg på trening. Kjøleskapet er fylt med mat som får meg til å føle meg bra. Jeg har massevis av planer de kommende ukene. Sola skinner. (Som minner meg på at jeg må ta av meg sminken igjen og ta på solkrem før jeg går ut døra nå etterpå… Haha. Manisk på det der….

Jeg har blitt flinkere å komme meg på trening. Kjøleskapet er fylt med mat som får meg til å føle meg bra. Jeg har massevis av planer de kommende ukene. Sola skinner. (Som minner meg på at jeg må ta av meg sminken igjen og ta på solkrem før jeg går ut døra nå etterpå… Haha. Manisk på det der. HUSK…

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre