Post & images via
What about her | Travel & mindstyle

PACKING LIST / Inpaklijst – Wat neem ik mee naar bijzonder Belize?

This is about Bagage, Belize, fashion, Inpaklijst, LIFESTYLE, outfit, reizen, Travel, travel, in, style.

Op veler verzoek ben ik weer met mijn packing lists begonnen! Het is iets anders dan mooie woorden zoeken om een bestemming tot leven te laten komen, maar de nieuwsgierigheid naar de What About Her jurkjes – zoals ik laatst zo mooi las in een mail – blijkt ook groot te zijn. Ik ben laatst teruggekomen van een fantastische reis…

Op veler verzoek ben ik weer met mijn packing lists begonnen! Het is iets anders dan mooie woorden zoeken om een bestemming tot leven te laten komen, maar de nieuwsgierigheid naar de What About Her jurkjes – zoals ik laatst zo mooi las in een mail – blijkt ook groot te zijn. Ik ben laatst teruggekomen van een fantastische reis door Belize. Lees hier het eerste verhaal! In Belize vind je zo’n mooie mix van paradijselijke eilandjes, een turquoise zee, diepe jungles en grotten, eeuwenoude Maya ruïnes, een lieve bevolking en smakelijk eten. Belize bleek een hele fijne verrassing en […]

Het bericht PACKING LIST / Inpaklijst – Wat neem ik mee naar bijzonder Belize? verscheen eerst op What About Her – for dreamers & nomads..

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre