Pics ifrån igår 
Post & images via
NellieBerntsson.se

Pics ifrån igår 

This is about Personal, Uncategorized.

Som sagt åt jag med mamma på en av mina favvo restauranger – Vapiano. Jag tog pasta och mamma Pizza.  Min outfit. Jag har fått tusen frågor vart blusen är ifrån. Jag har den i vitt och svart. Den på bilden är ifrån Tessie. Vart slut ett tag tror jag men är nu tillbaka på lager. Tycker att jag fick…

Som sagt åt jag med mamma på en av mina favvo restauranger – Vapiano. Jag tog pasta och mamma Pizza. 


Min outfit. Jag har fått tusen frågor vart blusen är ifrån. Jag har den i vitt och svart. Den på bilden är ifrån Tessie. Vart slut ett tag tror jag men är nu tillbaka på lager. Tycker att jag fick ihop en Classy outfit igår efter tre ombyten;).. 


Och här slutligen satt jag och blev intervjuad av Felicia och Joakim. Var en liten publik till en början men sen kom det massor med folk. KUL! Kul ni som kom in och hade en trevlig ton. Ni fattar vinkeln av mitt inlägg här under. 

Nu sitter jag och redigerar en video som jag hoppas kan komma ut idag. Väntar på material ifrån Unitedscreens som dom skall skicka. Men om det ej kommer idag publicerar jag videon ändå.. men dom filmade mycket mer och bättre så kanske roligare. Jag ska käka middag och sedan jogga hästarna ikväll. 

blogstats trackingpixel

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre