Shopping och modeloppis
Post & images via
Michaela Forni - Devote.se

Shopping och modeloppis

This is about Asos, Bikini, Nätshopping, Other, Shoppat, sommarmode.

Hey gullon! Vad gör ni? Jag har tagit mig ut på veckans första promenad idag, en sakta promenad längst med vattnet ut mot Djurgården men gick fem kilometer i alla fall, vilket är fem kilometer längre än vad jag har gått under veckans övriga dagar. Kroppen behövde andas helt klart. Hämtade ut lite paket på vägen hem med nya bikinisar…

Hey gullon!

Vad gör ni?

Jag har tagit mig ut på veckans första promenad idag, en sakta promenad längst med vattnet ut mot Djurgården men gick fem kilometer i alla fall, vilket är fem kilometer längre än vad jag har gått under veckans övriga dagar. Kroppen behövde andas helt klart.

Hämtade ut lite paket på vägen hem med nya bikinisar inför Marbella nästa vecka. Pepp! När vi åker kommer jag att ha varit sjuk i nästan två veckor men förhoppningsvis helt frisk, det betyder att njutningen under semestern kommer att vara maximal. Ska bara lapa sol och snacka skit och äta gott.

Kul med nya bikinisar också, har varit så trött på mina gamla. Har inte provat än men hoppas de sitter fint. Från Asos, och så även solisarna (som var med i söndagens ”veckans lista”!).

Okej, nu ska jag börja rensa lite i garderoberna. Vi ska ha mode-loppis den 7:e maj, skriv opp! Jag ska rensa ut det mesta och pengarna går i år till Cancerfonden har jag bestämt.

Puss!

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre