siste dag i kjendisrestauranten
Post & images via
www.fotballfrue.no

siste dag i kjendisrestauranten

This is about Hverdagsliv, Personal.

Tenk at vi har kommet til siste dag av innspillingen allerede, det har gått så fort! I dag er det min dag og jeg må si at jeg er utrolig spent. Det har vært trygt og godt å få være bak på kjøkkenet to dager på rad, selv om det har vært innmari hektisk. Jeg har ikke oversikten over hvor…

Tenk at vi har kommet til siste dag av innspillingen allerede, det har gått så fort! I dag er det min dag og jeg må si at jeg er utrolig spent. Det har vært trygt og godt å få være bak på kjøkkenet to dager på rad, selv om det har vært innmari hektisk. Jeg har ikke oversikten over hvor mange ganger jeg leste en oppskrift for så å glemme den igjen to sekunder etterpå. Haha!

Tirsdag var jeg servitør, onsdag var jeg assisterende kokk og i går var jeg kokk på restauranten til Jan! Det var Vendela og jeg som svingte oss over grytene, og jeg synes det gikk veldig fint 🙂 Alle fire jobber jo så bra sammen og utfordringene underveis finner vi alltid ut av. Jeg håper bare ikke alle er såpass utladet før dagen i dag at de ikke orker å gi hundre prosent – uæ! Det skal nok gå fint, uansett hvem som stikker av med seieren går alle pengene vi har tjent inn til et veldedig formål, så alle er verdige vinnere i mine øyne og derfor jobber vi også som et lag for at alle skal lykkes 🙂 Nå skal vi ut og jakte frokost. Planen min var å få trent litt i dag, men jeg hadde endelig muligheten til å sove litt lenger, så da lå jeg helt til klokken ni (!!) og rakk verken hotellfrokosten eller trening. Bedre lykke i morgen! Vi sittet på rommet og jobbet i et par timer og nå er jeg sulten! Mathallen ligger jo bokstavelig talt et steinkast unna rommet vårt og innspillingen foregår jo også der, så der blir frokosten 🙂 Ha en superfin fredag og send gjerne noen gode tanker til meg i løpet av dagen ♥ 

The post siste dag i kjendisrestauranten appeared first on Caroline Berg Eriksen.

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre