The golden mirror
Post & images via
Bloggen til Eirin Kristiansen

The golden mirror

This is about Daily, Life, Home, &, Interior, Other.

· Just another golden detail in my home · Jeg har overkommet skrekken for å henge ting opp på veggene i hjemmet, og godt er det. Flere av dere har tipset meg om å henge opp diverse med ‘borrelås’ fra Chlas Olsson, og det må jeg bare bøye meg i støvet for! Bildene jeg har i stuen henger som støpt uten hull,…

· Just another golden detail in my home ·

Jeg har overkommet skrekken for å henge ting opp på veggene i hjemmet, og godt er det. Flere av dere har tipset meg om å henge opp diverse med ‘borrelås’ fra Chlas Olsson, og det må jeg bare bøye meg i støvet for! Bildene jeg har i stuen henger som støpt uten hull, og det fungerer som bare det 

// I have overcome the fear of hanging stuff up on the walls, and let’s say that it was about time. Several of you have told me to use ‘velcro’ instead of making holes in the walls, and it’s genius! So if you have lightweight pictures or something, you should definitely consider it before you use screws.

• • •

Dette speilet derimot måtte jeg bruke plugg til, da det er nokså tungt. Men fint ble det, og det blir nok hengende en god stund! Jeg synes det er fint med den gjennomgående stilen hvor det dukker opp litt metalliske farger her og der. Dette speilet er faktisk identisk med håndtakene jeg har på dørene!

// This mirror on the other hand is quite heavy, so I decided to use plugs. But I think it turned out really nice and I guess I’m not taking it down again for a long time! I love to decorate with metallics here and there, and this mirror is actually identical with the handles I have on my doors. Looks so nice!

The mirror is from House Doctor. 

The post The golden mirror appeared first on Eirin Kristiansen.

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre