VIDEOBLOGG – HEI FRA MEG OG CHARLIE!
Post & images via
sophieelise

VIDEOBLOGG – HEI FRA MEG OG CHARLIE!

This is about _, Other.

Litt nervøs legger jeg opp min første “ordentlige” videoblogg alene på kjeeempelenge, som en ny start på kanalen min! Woho! Jeg kommer til å legge ut flere videoer i nær fremtid, denne var ganske kort og mest for, som jeg sier i videoen, få litt ønsker fra dere. 🙂 Man må jo starte et sted.  Jeg søker forresten en person…

Litt nervøs legger jeg opp min første “ordentlige” videoblogg alene på kjeeempelenge, som en ny start på kanalen min! Woho! Jeg kommer til å legge ut flere videoer i nær fremtid, denne var ganske kort og mest for, som jeg sier i videoen, få litt ønsker fra dere. 🙂 Man må jo starte et sted. 

Jeg søker forresten en person som kan bli ansatt hos meg til klipping av videoer – så klart en betalt jobb. Du må ha erfaring med redigering av videoer tidligere (åpenbart!), og være tilgjengelig på mail etc. Filming gjør jeg selv 🙂 Kunne du passet, eller kjenner du kanskje noen? Send meg en melding i innboks på instagram, @sophieeliseblogg! 

 

 

Loadingfavorito

Deja un comentario

Estos son Post sorpresa for you!

Deja un comentario

Ver Fotos
Ver Todo
Resumido
Original
Descubre